pirmdiena, 2022. gada 14. februāris

Sākam mācīties par kripto?!



Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde... 

Līdz šim esmu rakstījis tikai par spēles visvienkāršāko daļu - par bumbiņu iegādi un Dogemonu ķeršanu. Taču, kad esi pieradinājis Dogemonu pirmo tūkstoti, arvien skaļāk sevi piesaka doma, ka vajadzētu ekosistēmā iegādāties zemes īpašumu. Ja tev ir zeme, sistēma par tās turēšanu spēlē maksā procentus, kas tiek pārskaitīti katru dienu  [par ko mēs jau esam runājuši]. 

Pirmais veicamais solis - jānopērk kripto valūta, tādēļ speram lielo soli kriptopasaules "džungļos". Jo, kā tas ir uzsvērts DogemonGo mājaslapā, spēle palīdz apgūt kripto pamatus.

Vēlams, lai iegādātā valūta ir Solana, jo DogemonGo žetoni atrodas SOL tīklā (ja tā ir cita kriptovalūta, būs nepieciešamas vairākas liekas darbības).

Nākamais solis ir SOL pārvēršana DogemonGo žetonos jeb tokenos. Kad tas izdarīts, žetonus nosūtām uz spēles aplikāciju. Visu šo procesu ar ekrānšāviņiem ilustrēšu nākamajā reizē. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...