sestdiena, 2022. gada 22. janvāris

Cīnīties vai nē?

Dogemon Go spēlē pienāks diena, kad varēsi izmēģināt spēkus Dogemonu kaujās. Tas ir iespējams brīžos, kad tavā apkārtnē ganās vismaz trīs nenotverti zvēriņi. Ja tu pieņem kauju, tev vispirms tiek parādīti 3 pretinieka komandas dalībnieki. Pēc tam tu atlasi 3 dažādus no saviem iepriekš notvertajiem Dogemoniem. Cīņa var sākties!

Lai nenotiktu tā, ka pretinieks tevi sagrauj, ir vērts uzzināt, ko katrs no Dogemoniem spēj nodarīt pretiniekam. Katram no Dogemoniem ir savas sākotnējās iezīmes un spējas. Kad būsi nonācis augstākā spēles līmenī, tavi Dogemoni kļūs spēcīgāki. 

Lai iepazītos ar savu Dogemonu krājumu, tev jāatver avatārs kreisajā apakšējā stūrī. Zem līnijas, kas norāda tavu līmeni, ir visu pieradināto zvēriņu veidi un arī to skaits. Ja atvērsi kādu no veidiem, tev tiks parādītas tā attiecīgās prasmes. Nospiežot uz atciņas, Dogemonu var aplūkot 3D režīmā.

Dogemoni tiek vērtēti pēc sešiem dažādiem kritērijiem. Kā pirmais ir veselība, kam seko spēja uzbrukt, ātrums, aizsardzība un īpašā aizsardzība. Pa vidam ir vēl kategorija Special. Salīdzinājumam vari aplūkot ekrānšāviņus par Bitbull un Solux spējām. Trešais ekrānšāviņš rāda, ko Solux spēj 2. līmenī - tur redzam, ka viņam aktivizēts Zibens.



Ja esi azarta cienītājs, tev šīs kaujas noteikti patiks. Taču jārēķinās, ka pretinieks tevi var sakaut, un tad tu neiegūsi punktus no šiem trijiem klīstošajiem Dogemoniem. Punktus dabūsi tikai tad, ja kaujā uzvarēsi. Pirmajā līmenī labākais scenārijs, šķiet, ir pacietīgi nodarboties ar Dogemonu tveršanu. Piemēram, Bitbull izskatās visai spēcīgs, taču viņam ir visai nelielas aizsardzības spējas. Solux ir ļoti mīlīgs, tomēr viņa viņa vienīgā spēcīgā īpašība ir tāda, par kuru mēs pat neko nezinām. Raksta autors jau vairākās kaujās pieredzēja, kā pavisam neliels pretinieka Dogemons sasit milzu Etherfantu vai Bitbulu.

Atceramies, ka krājot punktus un paaugstinot savu līmeni, lielāka kļūst arī atlīdzība par notvertajiem Dogemoniem un pieaug to parādīšanās biežums. 

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...