pirmdiena, 2022. gada 17. janvāris

Īsumā par Dogemon Go


Dogemon Go ir mobilā lietotne, kas jautras spēles veidā ļauj iepazīt kriptopasauli. 

Pati spēle ir vienkārša - tai ir nepieciešams mobilais telefons un interneta pieslēgums. Spēles aplikāciju var lejupielādēt no GooglePlay vai AppleStore. Lai sāktu spēlēt, ir nepieciešams apstiprināt savu identitāti. Android lietotājiem derēs gan Google konts, gan Twitter un Facebook. Savukārt, iOS lietotāji identifikācijai var izmantot arī Apple ID.

Kā jau minēju, spēle ir ārkārtīgi vienkārša, jo tev ir tikai jānoķer mīlīgie zvēriņi, kas parādās ekrānā. Spēles galvenā vērtība ir tajā, ka par noķertajiem Dogemoniem tev tiek piešķirta balva. Ar laiku balvas palielinās, un tās ir iespējams apmainīt pret kriptovalūtu, ko vari ielikt savā kriptomaciņā un veikt visas darbības, ko esam ieraduši redzēt biržās. 

Tādējādi, soli pa solim, spēle palīdz tev iepazīties ar kripto terminiem un procedūrām. Spēli ir veidojusi kompānija Frozen Limited ar galveno izstrādātāju Šemiju Suaresu priekšgalā. Ļoti lielā mērā šī spēle atgādina plaši zināmo Pokemonu ķeršanu, taču šīs spēles pievienotā vērtība ir papildinātā realitāte un piesaiste kripto naudas videi.

Spēles mājaslapas adrese internetā ir GogemonGo.

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...