otrdiena, 2022. gada 18. janvāris

Otrs ievads par Dogemon Go spēli

Kaut cik iepazīstoties ar to, kas notiek kriptopasaulē, varam kārtējo reizi secināt, ka nekas nestāv uz vietas. Ja cilvēkam ir liegtas iespējas pulcēties, savu enerģiju viņš ieliek citās aktivitātēs. Zinot, ka ir pieprasījums pēc virtuālajām izklaidēm, ļoti strauji tiek attīstīts tā saukto Play-to-Earn (Spēlēt, lai pelnītu) spēļu lauciņš. 

Tā rezultātā parādās arvien jaunas spēles, kurām veidojas atbalstītāju kopienas, ar grupu kontiem Telegram un Discord platformās, kā arī FaceBook. Aktīva rosība attiecīgi notiek arī Twitter un Instagram vietnēs. Šajās grupās ir iespēja ātri mācīties, jo pieredzējušākie spēlētāji labprāt dalās ar informāciju un domām. Ja laimējas, ir iespējams uzsākt saraksti arī ar kādu no spēles veidotājiem.

Viena no nesen izlaistajām spēlēm, par kuru tiek runāts arvien biežāk, ir Dogemon Go. Tā ir gandrīz tāda pati kā kādreiz populārā Pokemon Go. Taču nozīmīgi ir tas, ka šī jaunā spēle ļauj nopelnīt uz mēmes balstītu kriptovalūtu un saistošā veidā apgūt kripto pamatus. 

Kā Dogemon Go darbojas?

Ja esi agrāk spēlējis Pokemon Go, tad tev viss jau ir zināms. Spēles sākumā tev atveras Dogemon Go papildinātās realitātes karte. Ja savā apkārtnē redzi kādu Dogemonu, tu to mēģini notvert. Ja vien tev ir rezervē raķešu bumbiņas, tev tas izdosies. Par katru noķerto tēlu tavs kredītkonts tiek palielināts ar dažiem kredītpunktiem, kuru daudzums atšķiras atkarībā no satvertā zvēriņa. Dažkārt tavs guvums var būt Dogo žetons glītas un spožas monētiņas izskatā. 



Sākotnēji spēlē varēja noķert tikai četru veidu Dogemonus - tie bija Floki, Etherfant, Bion un Bitbull. Patlaban tiem ir pievienojušies vēl seši zvēriņi, taču plānoti ir vismaz vēl četri, kam vārdi jau izdomāti, taču vēl nav pasaulei parādīti.




Spēles ekosistēmā DOGO ir žetons, ko tu vari izmantot, lai palielinātu savu kredītu. Tas ļauj iegādāties jaunas raķešu bumbiņas, kā arī iegūt trenera licenci un pelnīt Doge monētas, ko vēlāk var apmainīt pret balvām. Kad esi ieguvis trenera licenci, tu vienu mēnesi drīksti izmantot referāļu sistēmu. Šī mēneša laikā katrs pieaicinātais spēlētājs tev palīdzēs nedaudz pelnīt, jo 2% no viņa netverto Dogemonu vērtības ienāks tavā kontā kā atlīdzība.

Izstrādātāji informē, ka pelnīšana katrā līmenī palielinās. Tādējādi, jo augstāks līmenis tev tiks piešķirts, jo vairāk DOGO kredītu saņemsi par savām aktivitātēm. Spēlei sākoties, tev bez maksas tiek piešķirtas 50 raķešu bumbiņas, ar kurām tu turpmāk tversi Dogemonus. Kā jau minēts, raķešu bumbiņas var atjaunot ar nopelnītajiem DOGO kredītiem.

Turpmāk vēl... 

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...