trešdiena, 2022. gada 26. janvāris

Pieradinām Dogemonus it visur

Pagājušajās brīvdienās atklājās viena brīnišķīga iespēja, ko nebiju pamanījis agrāk. Domāju, ka tā aktivizējas augstākajos līmeņos, taču Telegram grupā man paskaidroja, ka tas ir iebūvēts jau pamatlīmenī. Tas vēlreiz pierāda, ka ir vērts apjautāties pie zinošiem spēlētājiem vai pašiem izstrādātājiem. Atgādināšu, ka Dogemon Go spēle visu laiku pilnveidojas un tajā tiek ieviestas arvien jaunas funkcijas, kuru nav bijis pašos pirmsākumos.

Taču tagad stāsts par iepriekš pieminēto atradumu. Uzspiežot uz peles (labais apakšējais stūris), izvēles logā paņemam Landlord un pēc tam Landlord Map. Ielādēsies karte. Ja pietuvināsimies, vispirms ieraudzīsim savu atrašanās vietu. Karti slidinot, varam nokļūt jebkurā vietā uz pasaules. Kad esam izvēlējušies vietu, kur nolaisties, iecentrējamies un spiežam Move Here. Kad centrs iegūst sarkanu aplīti, spiežam uz krustiņa kreisās puses apakšā. Pēc neilga laika karte pazudīs, bet tās vietā būs informācijas logi, ko veram ciet ar to pašu krustiņu. 



Ieraudzīsim tuvplānā savu izraudzīto vietu un, visticamāk, arī kādu Dogemonu. To skaits ir vienmēr mainīgs, un gadās, ka sniedzamības attālumā ir pat 6-7 Dogemoni. Tomēr var gadīties, ka izvēlētajā vietā esi viens pats. Ekrānšāviņos madonieši atpazīs Saules ielu pie krustojuma ar Raiņa ielu. 

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...