ceturtdiena, 2022. gada 20. janvāris

Raķešbumbiņu krājuma atjaunināšana

Dogemon Go spēles sākumā tev kā jaunajam spēlētājam tiek piešķirtas 50 raķešu bumbiņas. Tās tev dod iespēju noķert attiecīgi tikpat daudz Dogemonu (tiem pa vidu var gadīties arī pa kādai DOGO monētai). Iespējams, esmu piemirsis atzīmēt, ka šī spēle principā ir bez maksas. Lai arī ir plaši izplatīts uzskats, ka bezmaksas lietām un pakalpojumiem nav vērtības, šī spēle noteikti var likt pārdomāt.  

Tātad! Kad bumbiņu krājums izsīcis, tu vairs neko nevari iesākt, tādēļ atliek uzzināt, kur iegūt jaunas. Ekrāna labajā pusē pašā apakšā ir ikona, uz kuras uzspiežot, atvērsies jauns logs. Tur tu atradīsi gan iespēju iegādāties bumbiņas, gan citas interesantas lietas, ar kurām agri vai vēlu nāksies iepazīties. Šoreiz uzmanību pievēršam augšējai izvēlnei Buy (Pirkt), kas ļauj papildināt mūsu arsenālu. 


Kad nospiežam Pirkt, atveras logs ar informāciju par pieejamo bumbiņu skaitu, kas tiek aprēķināts, dalot DOGO kredītpunktus ar 0,05. Redzamajā piemērā mēs redzam, ka pavisam varētu nopirkt 218, taču tiek nolemts pirkt tikai 50 bumbiņas. Pārējos kredītpunktus paturēsim, lai vēlāk izdomātu, kā tos labāk izlietot.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Sākam mācīties par kripto?!

Kādu laiku esam spēlējuši, ir pieradināts paliels pulciņš Dogemonu, un pie sienas ir visas saimes bilde...  Līdz šim esmu rakstījis tikai pa...